maandag 24 maart 2014

injona teaching

Wij zijn nu alweer ruim vier jaar bezig met Injona, vanaf nu lanceren wij een nieuwe website  Injona teaching (Injona onderwijs) waarbij de Digitale Boekentas een belangrijke aanvulling is voor mensen /studenten / leerlingen met een zorg behoefte. Deze website bundelt informatie over hoe je ICT kan toepassen in de klas en op de scholen . We hebben dit project ontwikkeld om concrete toepassingen via de cloud  , tips, en digitale boeken (in opdracht) enz. beschikbaar te stellen voor de leerlingen met een leesbeperking. 

Dit is een  opmerkelijk project  die een verschil maken in het veilig, verantwoord en toegankelijk maken van computer- en internetgebruik nu en in de toekomst.
Nu ICT een idealen uitkomst is  om digitale lessenpakketen online beschikbaar te stellen voor de studenten/leerlingen , delen we graag praktische tips over hoe ICT kan verwerkt worden in de lessen. Wij geloven immers dat ICT niet mag ontbreken tijdens de lessen. Want eerlijk gezegd, welke leerlingen kunnen in het dagelijkse leven nog zonder?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten