dinsdag 8 september 2015

Tablets winnen aan populariteit als voorlees maatje,Beste lezer,

Door dat Injona nauwe contacten onderhoudt met div scholen en instellingen voor het verzorgen van de digitale boek bestanden voor de leerlingen met een leesbeperking. Wordt er ook in de behoefte van die scholen of leerlingen voorzien in het content van Injona.

Tablets winnen aan populariteit

Tablets en laptops winnen aan populariteit, in het onderwijs en de verwachting is dat die de komende jaren verder groeit.
Injona volgt deze ontwikkeling op de voet om scholen goed te kunnen adviseren over een zo effectief mogelijke inzet van tablets en laptops. Ook willen we scholen helpen bij het op orde brengen van de benodigde ict-infrastructuur voor alle leerling maar zeker ook de leerlingen met zorg behoefte zoals Dyslexie.

Op de Tablets en iPad zijn al div apps beschikbaar.
Met een voorleesfunctie die de alle teksten goed voorleest met nieuwe realspeak stemmen en natuurlijk de meelees cursor.

 ?   De Voice Dream app                                                           ?  De vBookz PDF en eBuP

Deze Voice Dream, vBookz PDF en vBookz ePuB.


Wij hebben die apps uitgeprobeert en uitgebreid getest voor u. Het zijn betaalbare apps van € 5,- tot € 10,- waarbij je eventueel de Stemmen er bij moet kopen a € 3,-. Verder zit er alles op wat je nodig om al je boeken (studie) voor te laten lezen op iPad of tablets. Wil je het zelf eens uittesten ga dan naar Downloads Injona  omdat samen met onze content uit te proberen.

Voor meer informatie neem dan even contact met ons op. wij staan u graag te woord.
Wij geven ook Workshops over voorleessoftware om u kennis te maken met deze ict ontwikkeling en de content die daar voor nodig is.

Groet,  Ruud van Injona

Injona maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk……


Geen opmerkingen:

Een reactie posten